Exit De Boeck? 'KV Kortrijk denkt aan trainer van andere Belgische club'

Exit De Boeck? 'KV Kortrijk denkt aan trainer van andere Belgische club'

07-03-2018 09:05
9

Glen De Boeck scheert momenteel hoge toppen met KV Kortrijk. In geen tijd leidde hij de Kerels weg uit de gevarenzone. Op één speeldag van het einde maakt zijn team zelfs nog kans op Play-Off 1. Het contract van de Boeck loopt na dit seizoen af, maar wat gebeurt er nadien?

Gezien de geleverde prestaties kan het niet anders dan dat De Boeck zijn contract verlengt, zou je denken. De doelstelling – het behoud in eerste klasse – werd ruimschoots bereikt. De onderhandelingen over een nieuw contract zijn volop aan de gang, maar Sport/Voetbalmagzine meldt dat die zeer stroef verlopen.

De financiële eisen van De Boeck liggen blijkbaar ver boven zijn huidige loon, waardoor Kortrijk twijfelt om zulke bedragen te gaan uitbetalen. De komende weken moet er duidelijk komen omtrent zijn situatie.

Opvolger uit JPL?
Indien er geen akkoord gevonden wordt, kijkt KV Kortrijk uit naar een nieuwe naam. Volgens het weekblad is Adnan Custovic een realistische optie. Zijn toekomst bij KV Oostende oogt onzeker, waardoor de Bosniër een kanshebber is om De Boeck op te volgen.