Update: Leicester reageert op Mahrez-post: 'Werken er met Facebook aan'

Update: Leicester reageert op Mahrez-post: 'Werken er met Facebook aan'

Gepubliceerd: woensdag 7 maart 2018 om 14:10wo 07-03-2018 om 14:10

Consternatie in Engeland na een post op het Facebook-account van Riyad Mahrez. De ster van Leicester City kondigt in een bericht zijn afscheid aan als profvoetballer. Er lijkt echter sprake te zijn van een hack. 

'Na het laatste consult met veel doktoren heb ik besloten te stoppen met voetballen. Nu mijn tijd als speler tot een einde is gekomen, wil ik iets kwijt. Ik wil iedereen bedanken voor de vriendelijkheid en steun die ik heb gekregen in deze geweldige stad. Jullie zullen altijd in mijn hart zitten.'

Hoewel er sprake lijkt van een hack, is de post woensdagochtend nog niet verwijderd en maken veel fans zich zorgen. Het bericht werd meer dan 8000 keer gedeeld en heeft al voor 42.000 interacties en ruim 7000 reacties gezorgd. Afgelopen winter was Mahrez nog dicht bij een megatransfer naar Manchester City, maar wilde Leicester City alleen meewerken aan een deal bij een bedrag van 108 miljoen euro.

Update 14.10: Een woordvoerder van Leicester City heeft aan Engelse media verteld dat de post op de Facebook-pagina van Mahrez door een hacker geplaatst is. "We werken er met Facebook aan om deze post verwijderd te krijgen", aldus de zegsman.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws