Mignolet ziet Liverpool zwaar teleurstellen, maar wel doorstoten in de CL

Mignolet ziet Liverpool zwaar teleurstellen, maar wel doorstoten in de CL

06-03-2018 22:40

Liverpool heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. De ploeg van manager Jurgen Klopp kwam in de return tegen FC Porto niet meer in de problemen. 

Een aantal weken geleden haalde Liverpool op bezoek bij Porto genadeloos uit. Dankzij de 0-5 zege wist de Premier League-topclub dat plaatsing voor de volgende ronde praktisch al bereikt was. Simon Mignolet moest alweer op de bank plaatsnemen.

In de eerste helft gebeurde er héél weinig op Anfield. Mané kreeg twee mogelijkheden, maar wist deze allebei niet te benutten. Ook in de tweede helft weigerde de thuisploeg om het eigen publiek te verwennen. Iker Casillas voorkwam tegen het einde van de wedstrijd, net als in de eerste helft, een Engels doelpunt. Op een aantal kleine mogelijkheden na werden beide ploegen niet gevaarlijk, waardoor de return in 0-0 eindigde. 

Daarmee heeft Liverpool zich, net als Real Madrid, verzekerd van een plek bij de laatste acht van de Champions League. Woensdag en komende week voegen nog zes clubs zich bij de overgebleven kanshebbers op de eindzege van het kampioenenbal.