Teo maakt zijn grote terugkeer: De sleutel tot overwinningen RSCA

Teo maakt zijn grote terugkeer: "De sleutel tot overwinningen RSCA"

06-03-2018 22:10
1

Lukasz Teodorczyk weet weer wat scoren is. Na enkele moeilijke maanden vindt hij de weg naar doel enorm makkelijk. Dat stemt Anderlecht tevreden, maar ook makelaar Marcin Kubacki.

In de Belgische media klonk het dat 'Teo uit de doden is opgestaan'. Overdreven, zo vindt Kubacki. "Ik zou niet zeggen dat Lukasz een lijk was. Het hele team had problemen", zegt hij in de Poolse pers.

"Er waren veel veranderingen en er kwam een nieuwe coach. Nu loopt het beter. Het is niet zo dat Anderlecht nu sentationeel voetbalt, maar Teodorczyk is erg efficiënt en dat is de sleutel tot de laatste overwinningen van Anderlecht", klinkt het.

Teodorczyk viel door zijn slechte prestaties uit de selecties voor de nationale ploeg. Kubacki gelooft echter niet dat het WK van Teo in gevaar komt. "Gezien de ervaring die hij heeft en hoe hard hij iedere wedstrijd werkt voor de ploeg, kan ik me niet voorstellen dat hij niet naar het WK zou gaan", aldus de manager.

"Ook al scoort hij niet, hij geeft zijn team veel terug. Maar hij moet hard blijven werken en niet versagen. Niemand krijgt een WK-selectie cadeau", besluit hij.