Napoli komt met verklaring: Hij weet heel goed wat hij heeft ondertekend

Napoli komt met verklaring: "Hij weet heel goed wat hij heeft ondertekend"

05-03-2018 16:57
1

Napoli gaat ervan uit dat Amin Younes zich in de zomer meldt in Italië. De laatste dagen doken geruchten op dat de Duitse aanvaller van Ajax zijn Napoli-contract zou willen verbreken.

"De situatie staat op stand-by", reageert Mattia Grassani, advocaat van Napoli, tegenover Radio CRC. "Ik weet niet of de speler heeft geprobeerd onder zijn contract uit te komen. Een contract kan alleen ongeldig worden verklaard als er sprake is van valse handtekeningen of valse verklaringen. En die omstandigheden sluit ik categorisch uit. We hebben het over professionals."

Napoli bereikte in januari een akkoord met Ajax over de transfer van Younes, die een contract voor 5,5 seizoen zou tekenen. Hij meldde zich ook in Italië en zat op de tribune bij een competitiewedstrijd van Napoli, maar maakt het seizoen om persoonlijke redenen tóch af bij Ajax. De transfer wordt nog steeds omgeven door vraagtekens.

Ook bij Napoli lijkt men het Noorden kwijt te zijn, zo blijkt uit de woorden van Grassani. Het blijft onduidelijk waarom Younes is teruggekrabbeld en niet loslaat. "Ik vind het heel vreemd dat alle communicatie via de advocaat van Younes loopt, want de speler weet heel goed wat hij heeft ondertekend. Zijn contract is geldig vanaf 1 juli 2018."