Robben gelinkt aan 'perfect surprise transfer' naar Premier League-grootmacht

Robben gelinkt aan 'perfect surprise transfer' naar Premier League-grootmacht

04-03-2018 15:12
7

Manchester United moet een poging wagen voor Arjen Robben. Dat schrijft Manchester Evening News. De Nederlandse aanvaller van Bayern München beschikt over een aflopend contract en is, zoals de zaken er nu voorstaan, transfervrij in de zomer.

Het goed geïnformeerde MEN schrijft dat Robben 'the perfect surprise transfer' zou zijn voor Manchester United. Manager José Mourinho haalde twee jaar geleden Zlatan Ibrahimovic tegen alle verwachtingen in naar Old Trafford en wordt in staat in staat geacht om ook voor een hereniging met Robben te zorgen. De twee werkten drie jaar samen bij Chelsea.

'Mourinho is er niet per se op tegen om mid-dertigers naar Manchester United te halen. Dat bewees hij met Zlatan. De Zweed was zonder twijfel de eerste spits geweest sinds Robin van Persie die dertig keer scoorde in één seizoen, totdat zijn zware knieblessure roet in het eten gooide', schrijft MEN. 'Robben, die net 34 is geworden, is één jaar jonger dan Zlatan en is nog steeds sneller dan spelers die tien jaar jonger zijn.'

Robben zou meer dan welkom zijn bij Manchester United, ook omdat de selectie van Mourinho een pure rechtsbuiten ontbeert. 'Robben is een speler die het waard is om een uitzondering voor te maken', besluit Manchester Evening News.