UPDATE: 'Batshuayi hoeft niet meer aan transfer te denken'

UPDATE: 'Batshuayi hoeft niet meer aan transfer te denken'

01-03-2018 23:40
5

Michy Batshuayi heeft zijn start bij Borussia Dortmund absoluut niet gemist. Er wordt zelfs nu al gepraat over een verlengd verblijf van de Rode Duivel. Batshuayi zelf weet nog niet wat komende zomer gaat brengen.

Batshuayi vertelt bij Funke Mediengruppe dat hij zich nog niet op de toekomst wil concentreren. "Als ik nu daarover zou nadenken, dat zou ik blokkeren. Ik moet hier enkel aan de volgende wedstrijd denken, aangezien we met Dortmund in een heel belangrijke fase zitten", aldus Batshuayi.

"Ik denk momenteel alleen maar aan voetbal, niet aan de toekomst. Uiteindelijk is het ook een beslissing waar vooral de teams uit moeten geraken. In Dortmund heb ik naar mijn zin, het is één grote familie. We begrijpen mekaar goed en dat is voor mij perfect."

Batshuayi maakte in zijn eerste drie wedstrijden meteen vijf goals voor Dortmund, maar staat ondertussen wel al drie wedstrijden droog.

Update 23.40 uur: Batshuayi hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken over een transfer. Chelsea wil hem immers behouden. Volgens Tuttomercatoweb wil de club de Rode Duivel aankomende zomer niet laten vertrekken. Er is wel een maar, indien Antonio Conté de manager blijft van Chelsea kan het toch nog einde verhaal zijn voor Batshuayi in Londen.