Waar ligt de toekomst van Vermeer? 'Feyenoord denkt aan nieuwe keeper'

Waar ligt de toekomst van Vermeer? 'Feyenoord denkt aan nieuwe keeper'

27-02-2018 17:53

Club Brugge huurt momenteel Kenneth Vermeer van Feyenoord. De kans dat de doelman ooit nog in Rotterdam onder de lat staat, is klein. Feyenoord ziet in Michel Vorm immers de geschikte opvolger voor Brad Jones. De Australische goalie wil komende zomer graag terugkeren naar Engeland. Vorm (34) beschikt bij zijn club Tottenham Hotspur over een aflopend contract. 

Afgelopen maand meldde Voetbal International al dat Feyenoord het oog heeft laten vallen op Vorm. Deze week meldt ook boulevardkrant The Sun dat de voormalig doelman van Swansea City en FC Utrecht naar Rotterdam kan verkassen. 

Vorm fungeert in Londen al jaren als backup voor Spurs-goalie Hugo Lloris. Alleen in bekertoernooi doet manager Mauricio Pochettino zo nu en dan een beroep op de routinier. 

In De Kuip is Vorm in beeld om Jones op te volgen. Hij zou op zijn beurt graag aan de slag gaan in Engeland. Daar speelde Jones eerder voor onder meer Liverpool en Middlesbrough. Het contract van de Australiër loopt nog door tot medio 2019. 

Naast Jones beschikt Feyenoord ook nog over Vermeer. Hij werd in januari verhuurd aan Club Brugge. De kans dat Vermeer komende zomer terugkeert in Rotterdam-Zuid, lijkt nihil.