Vanderhaeghe 'looft' Gent-speler: Hij heeft serieus op mijn zenuwen gewerkt

Vanderhaeghe 'looft' Gent-speler: "Hij heeft serieus op mijn zenuwen gewerkt"

25-02-2018 09:15
1

AA Gent kroop zaterdag door het oog van de naald tegen Waasland-Beveren. Het boog een 1-0 nog om tot 1-2. Vanderhaeghe is tevreden met de weerbaarheid van zijn ploeg.

In de eerste helft maakte Gent geen vuist. "We kwamen toen moeilijk tot voetballen, Waasland-Beveren was gewoon veel scherper dan ons. Hun doelpunt was er bovendien eentje in geschenkverpakking", zegt hij op de officiële website.

Tijdens de rust was Vanderhaeghe dan ook erg ontstemd. "Ik heb mijn stem verheven en verweet de spelers dat ze geen initiatief namen. We speelden te veel om geen goal binnen te krijgen. Niets diepgang, niets balvastheid. Na de rust waren we veel scherper en creëerden we kansen. Onze reactie stemt me tevreden. We zetten nu Anderlecht onder druk voor plaats 3, dat doet deugd!"

Tot slot wil Vanderhaeghe nog een mooi compliment geven aan Louis Verstraete. De Gent-huurling deed mee bij de tegenstander. "Iemand van Gent die bij de tegenpartij stond heeft serieus op mijn zenuwen gewerkt omdat hij een heel goede match gespeeld heeft", aldus de trainer.