Antwerp likt de wonden: Het is wat het is, pijnlijk

Antwerp likt de wonden: "Het is wat het is, pijnlijk"

24-02-2018 08:38

Het sprookje van Royal Antwerp FC lijkt over. Vrijdag verloor het met zware 4-0 cijfers van KRC Genk. Play-Off 1 halen wordt haast onmogelijk. Dat beseft men bij The Great Old ook. 

Laslo Bölöni vloog in de Luminus Arena naar de tribunes. Op de persconferentie mocht Wim De Decker het daarom komen uitleggen. "Het was een zenuwachtige wedstrijdopening. Je kon meteen zien dat het om een heel belangrijke match ging", aldus de assistent van Antwerp in Het Laatste Nieuws.

Bij een 1-0 achterstand in de 37e minuut pakte Dylan Batubinsika rood. "Na het uitvallen van Dylan werd het heel moeilijk. Bij de rust stuurden we bij en dat sloeg even aan. Chapeau voor wat ze mettien deden, maar het werd nog 4-0. Het is wat het is, pijnlijk."

Na een 4 op 21 lijkt Antwerp Play-Off 1 te mogen vergeten. "We pakken minder punten. We weten dat ons spel energievretend is, maar proberen het toch nog op te brengen. Wat in de eerste fase van het seizoen mee zat, loopt nu minder. De tegenstander weet hoe we spelen en dat merk je ook. Het verschil qua punten voor en na de winterstop is te groot."