'Engelse grootmacht mengt zich in de strijd om Thorgan Hazard'

'Engelse grootmacht mengt zich in de strijd om Thorgan Hazard'

23-02-2018 18:20
2

Thorgan Hazard is namens Borussia Mönchengladbach bezig aan het beste seizoen uit zijn loopbaan. Dankzij zijn sterke prestaties zou hij wel eens een transfer naar een Engelse topploeg kunnen versieren.

De Engelse krant The Sun meldt namelijk dat Chelsea onze landgenoot graag terug zou willen halen naar Stamford Bridge. Thorgan trok in 2012 samen met grote broer Eden naar Chelsea, maar Eden bij The Blues uitgroeide tot een superster, vertrok Thorgan in 2015 zonder ook maar één duel voor het A-elftal te hebben gespeeld. 

Borussia Mönchengladbach sloeg destijds toe door hem na een geslaagde uitleenbeurt voor acht miljoen euro over te nemen. De Duitsers kunnen een veelvoud terugverdienen aan de 24-jarige flankspeler, die in het lopende Bundesliga-seizoen al goed was voor liefst zeven treffers en evenveel assists. 

Het Spaanse AS schrijft dat er ook vanuit de Primera Division interesse is voor de jongere Hazard. Het zou specifieker gaan om Atlético Madrid en Sevilla. Hazard maakt zich niet druk om de geruchten. ''Ík luister naar de dingen die over mij worden gezegd, maar het is niet iets waar ik mijzelf mee bezighoud. Blijkbaar tonen wel verschillende clubs interesse'', toont hij zich tegen The Sun wel op de hoogte.