Winterversterking staat er sneller dan verwacht: Enthousiasme en gedrevenheid

Winterversterking staat er sneller dan verwacht: "Enthousiasme en gedrevenheid"

23-02-2018 16:18
2

Bij RSC Anderlecht regeert de totale crisis, maar vroeg of laat moet het tij gekeerd worden. De intrede van Marc Coucke kan daar dit weekend al verandering in brengen. Daarnaast krijgen de supporters misschien wel nog meer goed nieuws.

Sneller dan verwacht is Lazar Markovic immers weer op weg naar zijn topniveau. De Serviër werd op de slotdag van de wintermercato gehuurd bij Liverpool FC, maar kwam op Neerpede toe met een gigantische conditionele achterstand. Insiders lieten weten dat Markovic er ten vroegste in de Play-Offs zou kunnen staan. Maar kijk, Hein Vanhaezebrouck twijfelt zelfs om hem nu al in de selectie op te nemen voor het competitieduel tegen Royal Excel Moeskroen.

"Markovic laat een betere indruk na op training, met veel enthousiasme en gedrevenheid", klonk de trainer positief op zijn persconferentie in aanloop naar het treffen. "Hij amuseert zich en voelt zich duidelijk goed. Hij is misschien klaar voor een eerste selectie, dat zullen we nog zien na de laatste training morgen." Van Markovic, voor wie Liverpool in 2014 nog zo'n 30 miljoen euro op tafel legde, wordt een surplus aan creativiteit verwacht.