Hein reageert op kritiek: Altijd dezelfde analisten die nog eens reageren

Hein reageert op kritiek: "Altijd dezelfde analisten die nog eens reageren"

23-02-2018 14:49
8

Voor de wedstrijd van vorige week tegen Sint-Truiden somde Hein Vanhaezebrouck de rugnummer van enkele jeugdspelers op in plaats van ze bij naam te noemen. Daarvoor kreeg hij in Extra Time heel wat kritiek van onder meer Marc Degryse.

Op zijn wekelijkse persconferentie reageerde Vanhaezebrouck op die kritiek. "Ik heb dat enkel en alleen gedaan omdat als ik ze bij naam had genoemd de helft van de analisten niet eens had geweten over wie ik het had. Ik denk dat er weinig mensen zijn die zoveel jeugdwedstrijden zien en zoveel jeugdspelers kansen geven. Ik vind die kritiek dus bij de haren gegrepen", noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van Vanhaezebrouck.

"Ik heb het voor alle duidelijkheid niet over alle analisten. Maar er zijn van die mensen die zich geroepen voelen om kritiek te uiten op gelijk wie. Nu het slecht gaat met Anderlecht ben ik dat, binnen enkele weken zullen ze wel weer een ander slachtoffer hebben gevonden. Pas op, er zijn er ook goede he, maar het zijn toch altijd degene die zich aangesproken voelen die nog eens zullen reageren", sloot de coach van paars-wit af.