Keert voormalig topschutter terug naar Club Brugge? Met open armen ontvangen

  Keert voormalig topschutter terug naar Club Brugge? "Met open armen ontvangen"

  Gepubliceerd: vrijdag 23 februari 2018 om 09:00vr 23-02-2018 om 09:00

  Jérémy Perbet is met KV Kortrijk aan een geweldige reeks bezig. De Kerels doen het zo goed dat ze kans maken op Play-Off 1. De Fransman is echter nog eigendom van Club Brugge, maar hij weet niet of hij nog actief zal zijn voor de Bruggelingen.

  De Fransman denkt voorlopig nog niet aan een terugkeer. "Of ik daar nog een toekomst heb? Eerlijk, ik denk daar niet over na. Nu telt alleen KV Kortrijk. Deze club heeft mij met open armen ontvangen toen ik het moeilijk had bij Club en heeft ook een pak inspanningen gedaan, zeker op financieel vlak, om mij aan te trekken."

  De aanvaller zag hoe Club voor het seizoen Ivan Leko aanstelde als trainer. Ook hij zag dat velen twijfelden aan de Kroaat. "Ik vind dat Leko heel goed werk levert. Hij heeft het aanvankelijk hard te verduren gekregen: er waren de vragen bij zijn opstelling, er was de vroege Europese uitschakeling", valt te lezen in De Krant van West-Vlaanderen.

  Poll

  Kan Perbet Club Brugge nog van dienst zijn?

  (1623 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +16062
  vrijdag 23 februari 2018 om 09:15
  Niet goed genoeg voor de top, en zelf ook al lang over zijn eigen top heen.
  Vind ik leuk
  vrijdag 23 februari 2018 om 13:29
  Verkopen lijkt me de beste optie. Een beetje verlies kan gecompenseerd worden door de verkoop van Hubert/Acolatse/Storm. Hopelijk komt er een Mc Gree of Masovic/Diatta aan de oppervlakte. Verburgh/Coopman blijven interessante pistes, en Horvath heeft naar mijn gevoel ook kwaliteiten. Van Landschoot, Berkoe en Van Vaerenbergh en co zijn allicht het beste met een verdere verhuur.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws