Ik wil op een dag langs de grote poort terugkeren naar AA Gent

  "Ik wil op een dag langs de grote poort terugkeren naar AA Gent"

  Gepubliceerd: donderdag 22 februari 2018 om 21:49do 22-02-2018 om 21:49

  Zaterdagavond staat er een bijzondere match op het programma voor de piepjonge Louis Verstraete. Die moet het met Waasland-Beveren thuis opnemen tegen zijn eigenaar AA Gent. Verstraete is uiteraard bijzonder gemotiveerd.

  De achttienjarige middenvelder krijgt zo een ideale kans om zich te bewijzen. "Het duel met de Buffalo's is toch wel iets speciaal, maar ik blijf mezelf trouw en voel me heel rustig. Dat ligt nu eenmaal in mijn karakter. Ik kijk uiteraard met een fijn gevoel terug op die voorbije seizoenen met AA Gent, dat smaakt uiteraard naar meer", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad.

  Een definitieve transfer naar Waasland-Beveren is voorlopig zeker niet aan de orde. "Deze uitleenbeurt is voor mij een investering in mijn loopbaan en ik hoop op een dag langs de grote poort terug te keren naar de Ghelamco Arena."

  De uitleenbeurt van Verstraete is wel uitzonderlijk lang: liefst achttien maanden. "Ik koos bewust voor een uitleenbeurt van anderhalf seizoen, want op een half seizoen kan je je niet zo makkelijk manifesteren. Ik zocht toch ook wat stabiliteit en werk op mijn leeftijd vooral op de langere termijn."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws