Genkenaar zet puntjes op de i: Fans hebben recht om te grommelen

  Genkenaar zet puntjes op de i: "Fans hebben recht om te grommelen"

  Gepubliceerd: donderdag 22 februari 2018 om 21:15do 22-02-2018 om 21:15

  Patrick Janssens is van het toneel verdwenen bij Racing Genk. In zijn plaats in de 49-jarige Erik Gerits aangesteld als CEO. Die is populair bij de fans, maar heeft nauwelijks ervaring op de transfermarkt. Toch gaat hij zich niet onbetuigd laten.

  In Het Belang Van Limburg geeft hij aan dat hij wel degelijk betrokken wordt in het transferbeleid. "Bij de transferonderhandelingen zal ik wel mijn rol spelen. Samen met Dimitri de Condé en financieel directeur Filip Aerden. Ik heb de voorbije jaren de nodige ervaring opgedaan op het vlak van het afsluiten van belangrijke deals. En ik heb in het verleden ook al vaak transfers van dichtbij meegemaakt. Natuurlijk zal ik op dat vlak nog moeten leren, maar dat kan snel gaan als je luistert naar de raad van de juiste mensen", maakt hij zich sterk.

  De Condé wordt nu resoluut de vooruitgeschoven man. "De Condé kan daarvoor ook nog terugvallen op een uitgebreide sportieve cel, hij zit ook op dezelfde lijn van de trainer. Zij maken de analyse, ik zal dan mee de knopen moeten doorhakken in de eindbeslissing. Hoe ver gaan we voor welke speler. Ik heb er dan ook geen probleem mee dat de raad van bestuur meedenkt en dingen aanreikt. Als deputé heb ik ook op die manier gewerkt", merkt hij op.

  Genk moet zich in ieder geval herpakken, want de fans waren dit seizoen erg kritisch. "Supporters hebben het recht om te grommelen als het minder gaat. Maar ze kunnen heus wel verder kijken dan de resultaten op korte termijn. Je moet hen wel respecteren, zoals iedereen binnen een club met respect behandeld moet worden. Daar krijg je zo veel voor terug.”

  Plaats een reactie

  Dgango +42
  vrijdag 23 februari 2018 om 12:54
  Top Eric, nu nog bewijzen dat ge het kunt .
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws