De manier waarop Mannaert en Verhaeghe hem behandeld hebben, was niet correct

"De manier waarop Mannaert en Verhaeghe hem behandeld hebben, was niet correct"

22-02-2018 19:20
4

Het is nog maar een kwestie van tijd eer Luc Devroe wordt voorgesteld als de nieuwe sportief manager van RSC Anderlecht. Hij moet voor de transfers gaan zorgen bij paars-wit. Het is niet de eerste keer dat Devroe bij een topclub werkt. Zo was hij eerder al actief voor Club Brugge, al liep dat niet zo goed af.

Devroe werd op 17 januari 2011 bedankt voor bewezen diensten bij Club Brugge. Hij was zo'n vier jaar actief voor blauw-zwart, maar met de komst van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert kwam daar verandering in. Hij werd op straat gezet. Een beslissing die bijzonder hard aankwam.

"De manier waarop Mannaert en Verhaeghe hem toen behandeld hebben, was niet correct", vertelt boezemvriend Guido Dekuyper, CEO van Dekuyper Products, in Sport/Voetbalmagazine. "Zijn ontslag heeft hem veel pijn gedaan."

Devroe bleef echter niet bij de pakken neerzitten. "Maar het is vergeten en vergeven. Luc is niet haatdragend en beseft dat zulke toestanden deel uitmaken van de job. Intussen heeft hij met Mannaert en Verhaeghe een gewone zakenrelatie opgebouwd", klinkt het nog.