Real vraagt Courtois voorlopig nog geen nieuw contract te tekenen

  "Real vraagt Courtois voorlopig nog geen nieuw contract te tekenen"

  Gepubliceerd: donderdag 22 februari 2018 om 16:05do 22-02-2018 om 16:05

  Real Madrid wil dat Thibaut Courtois tot april geen nieuw contract tekent bij Chelsea. De Rode Duivel ligt immers in de weegschaal met David De Gea voor een plek onder de lat bij de Koninklijke. Dat schrijft The Telegraph.

  Eind december al schotelde Chelsea Courtois een contract voor dat van hem de bestbetaalde doelman aller tijden zou maken. Courtois heeft nog steeds niet beslist over zijn toekomst. De Spanjaarden zouden Courtois nu hebben gevraagd die beslissing uit te stellen tot april. Dan beslist Real zelf wie hun definitieve doelwit moet worden deze zomer.

  De voorkeur van de Spanjaarden zou voorlopig uitgaan naar De Gea. Courtois heeft dan weer het voordeel dat zijn contract al in 2019 afloopt, waardoor Real de transferprijs voor de Limburger stevig zou kunnen drukken. Zondag nemen Manchester United en Chelsea het tegen mekaar op. Het ideale moment om de twee te vergelijken.

  Courtois dreigt wel hoog spel te spelen op deze manier. Chelsea willigde in het verleden zowat alle eisen van de doelman in. Petr Cech werd voor hem aan de kant geschoven, keeperstrainer Lollichon werd vervangen en met het voorgeschotelde contract zou ook op al zijn financiële eisen worden ingegaan. Hen nog eens enkele maanden laten wachten zou wel eens tot irritatie kunnen leiden bij de Londenaren.

  Plaats een reactie

  Vaneigens +915
  donderdag 22 februari 2018 om 17:29
  Deze week Chelsea nog bezig gezien in de CL,... Pfff,... Het moet echt leuk zijn om daar te spelen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws