Medische staf van AA Gent geeft fans onverwacht toch terug een sprankje hoop

  Medische staf van AA Gent geeft fans onverwacht toch terug een sprankje hoop

  Gepubliceerd: donderdag 22 februari 2018 om 14:00do 22-02-2018 om 14:00

  Yves Vanderhaeghe leek zondag uit te sluiten dat Renato Neto dit seizoen nog in actie komt. De medische staf van AA Gent denkt de Braziliaan echter klaar te kunnen stomen voor Play-Off 1.

  Stefan Smet, clubwatcher namens Het Nieuwsblad, deelde op Twitter een update van de medische staf mee. ''Het botletsel van Renato Neto was in die mate genezen, dat een drietal weken geleden het osteosynthese materiaal (plaat en schroeven) verwijderd werd."

  Inmiddels verloopt de revalidatie voorspoedig. ''Ondertussen volgt Renato een intensief revalidatieschema en traint hij individueel op het veld.'' Neto staat al een half jaar langs de kant vanwege knieproblemen en zag in juli zelfs een transfer naar het Engelse Brighton & Hove Albion afspringen. 

  Plaats een reactie

  Reagens +2325
  donderdag 22 februari 2018 om 14:04
  half jaar en de rest.
  Dat Neto maar wacht tot na de playoffs. Het heeft geen zin want we kunnen toch niet wachten tot wanneer hij het nodige wedstrijdritme heeft opgepikt. Beter gewoon goed revalideren en de voorbereiding volledig meedoen.
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +15591
  donderdag 22 februari 2018 om 14:13
  Best geen risico's meenemen. Verstraete vult die rol voorlopig goed in. Laat Neto maar zijn tijd nemen om terug te komen.
  Vind ik leuk
  donderdag 22 februari 2018 om 15:34
  Steeds mijn favoriete speler geweest, maar ook ik deel de mening van zijn comeback niet onnodig te forseren. Eer hij terug volledig de oude is, is dit seizoen toch voorbij !
  Vind ik leuk
  maes +12
  donderdag 22 februari 2018 om 17:48
  Hoe graag ik hem ook op 't veld wil terug zien 't is het risico niet waard, zijn toekomst hangt er ook van af hé als hij te vroeg start.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws