'Ik sta weer met plezier op het veld, dat was onder Stuivenberg verdwenen'

'Ik sta weer met plezier op het veld, dat was onder Stuivenberg verdwenen'

22-02-2018 11:35
6

Alejandro PAlejandro Pozuelo is weer helemaal terug. Na een moeilijk seizoensbegin herleeft de Spanjaard in 2018. Volgens de Spanjaard dankzij één man: Philippe Clement.ozuelo is weer helemaal terug. Na een moeilijk seizoensbegin herleeft de Spanjaard in 2018. Volgens de Spanjaard dankzij één man: Philippe Clement.

De nieuwe coach heeft Genk geen windeieren gelegd. Genk mag weer hopen op Play-Off 1, zit in de Bekerfinale en ziet opnieuw een goede Pozuelo. "Sinds de komst van Clement voetbal ik opnieuw met veel meer zelfvertrouwen. Ik sta opnieuw met plezier op het veld. Dat was onder de vorige trainer helemaal verdwenen", zegt Pozuelo in Het Laatste Nieuws.

"Clement heeft de juiste 'feeling' met de groep. De reden dat het niet lukte met Stuivenberg had niets met het conditionele te maken. Het klikte gewoon niet. Ik voelde geen vertrouwen en dan zit ik niet lekker in mijn vel. En ik was zeker niet de enige, dat zag je aan onze manier van voetballen", aldus Pozuelo

De Spanjaard heeft dan ook veel lof voor zijn nieuwe coach. "De namen op het veld zijn dezelfde onder Clement, maar het zijn nieuwe spelers. Deze groep heeft een metamorfose ondergaan", vertelt hij.