'Ik sta weer met plezier op het veld, dat was onder Stuivenberg verdwenen'

'Ik sta weer met plezier op het veld, dat was onder Stuivenberg verdwenen'

donderdag 22 februari 2018 om 11:35

Alejandro PAlejandro Pozuelo is weer helemaal terug. Na een moeilijk seizoensbegin herleeft de Spanjaard in 2018. Volgens de Spanjaard dankzij één man: Philippe Clement.ozuelo is weer helemaal terug. Na een moeilijk seizoensbegin herleeft de Spanjaard in 2018. Volgens de Spanjaard dankzij één man: Philippe Clement.

De nieuwe coach heeft Genk geen windeieren gelegd. Genk mag weer hopen op Play-Off 1, zit in de Bekerfinale en ziet opnieuw een goede Pozuelo. "Sinds de komst van Clement voetbal ik opnieuw met veel meer zelfvertrouwen. Ik sta opnieuw met plezier op het veld. Dat was onder de vorige trainer helemaal verdwenen", zegt Pozuelo in Het Laatste Nieuws.

"Clement heeft de juiste 'feeling' met de groep. De reden dat het niet lukte met Stuivenberg had niets met het conditionele te maken. Het klikte gewoon niet. Ik voelde geen vertrouwen en dan zit ik niet lekker in mijn vel. En ik was zeker niet de enige, dat zag je aan onze manier van voetballen", aldus Pozuelo

De Spanjaard heeft dan ook veel lof voor zijn nieuwe coach. "De namen op het veld zijn dezelfde onder Clement, maar het zijn nieuwe spelers. Deze groep heeft een metamorfose ondergaan", vertelt hij.

Plaats een reactie

donderdag 22 februari 2018 om 11:50
Als je Pozuelo wil laten renderen moet je hem echt de patron maken van de ploeg,dat had Clement snel door. Rest vh middenveld in functie van hem.
Vind ik leuk
Reagens +768
donderdag 22 februari 2018 om 14:00
Ruikt toch een beetje naar een gebrek aan mentaliteit.
Dat een brulboei als Maes tegen kan steken als coach wil ik nog geloven. Maar Stuivenberg was toch aimabel en als we Clement moeten geloven niet echt een voorstander van zware fysieke trainingsarbeid. M.a.w. als je dan je 'plezier' kwijtraakt moet je toch eerder in de spiegel kijken.
Vind ik leuk
donderdag 22 februari 2018 om 14:58
Stuivenberg was een schoolmeester, die puur op situaties trainde met veel te veel video en te weinig voetbal.
Vind ik leuk
stama +495
donderdag 22 februari 2018 om 18:37
Dat mag waar zijn, maar hoe kan je verbeteren als speler. Door hem te confronteren met zijn fouten en gebreken en sterktes. Pozuelo wordt niet graag in een keurslijf geplaatst waar hij de taken moet uitvoeren die worden opgelegd. Door het uitvallen van Berge en Heynen moest Stuivenberg het collectief oplossen en dat paste niet bij de heren Pozuelo en Malinovski.
Dat is waarschijnlijk ook de reden dat hij niet is geslaagd in de PL. Hij moet nu ook niet te vroeg victorie kraaien. Er is nog niets binnen...... Nu ik vind Clement ook beter bij Genk passen.
Vind ik leuk
donderdag 22 februari 2018 om 19:46
En veel te zwaar trainen in het krachthonk, wat iedereen hier blijkbaar gemakkelijkheidshalve vergeet. Gevolg: een mini-tsunami aan overbelastingsblessures.
[Reactie gewijzigd op donderdag 22 februari 2018 om 19:47]
Vind ik leuk
donderdag 22 februari 2018 om 19:52
En veel te zwaar in het krachthonk, wat iedereen hier blijkbaar gemakkelijkheidshalve vergeet. Gevolg: een mini-tsunami aan overbelastingsblessures.
Vind ik leuk
Bart1999 +1402
donderdag 22 februari 2018 om 18:31
En daarvoor had het jongetje heimwee. Met zulke salonvoetballers win je geen oorlog.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Ik sta weer met plezier op het veld, dat was onder Stuivenberg verdwenen'