Hazard: Als we dat toch doen, werken we onszelf in nesten

  Hazard: "Als we dat toch doen, werken we onszelf in nesten"

  Gepubliceerd: donderdag 22 februari 2018 om 09:34do 22-02-2018 om 09:34

  Wie gaat naar de volgende ronde van de Champions League, Chelsea of Barcelona. De heendwedstrijd in Londen eindigde op 1-1. In Barcelona heeft Chelsea dus een doelpunt nodig om door te stoten. In Het Laatste Nieuws geeft Eden Hazard Antonio Conte alvast wat hints om succes te boeken in Camp Nou. 

  "In Barcelona kunnen we het ons niet permitteren om defensief te denken. Als we dat toch doen, werken we onszelf in nesten. We moeten winnen, we moeten scoren, we moeten aanvallen. Op dezelfde manier als dinsdag zal het niet lukken", aldus Hazard.

  De Rode Duivel weet wat er anders moet. "We hadden het er nog met Cesc over in de kleedkamer: we kunnen ginds op dezelfde wijze spelen, goed verdedigen, maar daarbovenop moeten we in balbezit veel beter voor de dag komen. Het veld is er groter."

  Toch is het voor Hazard ook nog even afwachten. "We zullen zien welke verrassing de trainer daar uit zijn hoed tovert. We hadden nu een duidelijk plan: verdedigen en hen pijn doen op de tegenaanval. Al hadden we in balbezit wel beter kunnen doen. Alles is nog niet verloren. We dromen nog van de volgende ronde. We moeten erin geloven."

  Poll

  Wie stoot door naar de volgende ronde?

  (111 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws