Clement lijkt verplicht om talent weer voor de leeuwen te gooien

  Clement lijkt verplicht om talent weer voor de leeuwen te gooien

  Gepubliceerd: donderdag 22 februari 2018 om 08:46do 22-02-2018 om 08:46

  In de strijd om Play-Off 1 staat KRC Genk er momenteel erg goed voor. Vrijdag kan het Royal Antwerp FC een finale klap uitdelen, maar Philippe Clement zal wel noodgedwongen een wijziging moeten doorvoeren in zijn elftal.

  Tegen Club Brugge (2-2) stond Danny Vukovic nog tussen de palen, maar dat zal vrijdag anders zijn. Dinsdag raakte de Australiër geblesseerd op training. Volgens Het Nieuwsblad raakt de doelman niet tijdig fit voor het duel tegen Antwerp. Een blessure aan de hamstring houdt Vukovic van het veld.

  In het doel moet Clement dus kiezen voor een nieuwe naam. De twintigjarige Nordin Jackers en de negentienjarige Gaetan Coucke liggen met elkaar in de weegschaal. Meer dan waarschijnlijk wint Jackers de strijd. Dit seizoen speelde hij al één match. Jackers mocht op de openingsspeeldag opdraven tegen Waasland-Beveren.

  Volgende week speelt Genk opnieuw tegen Waasland-Beveren. Dan is Vukovic weer klaar voor de strijd.

  Poll

  Wie is de beste keeper van Genk?

  (290 stemmen)

  Plaats een reactie

  firedwarf +3220
  donderdag 22 februari 2018 om 08:50
  Zou zeggen Komaan jackers!
  Vind ik leuk
  Wolf1986 +1739
  donderdag 22 februari 2018 om 08:52
  Als ik naar Nordin kijk zie ik geen keeper. Lijkt op een voetballer die per ongeluk keeper is. Denk ook niet dat hij echt gaat doorbreken bij Genk. Hoop dat ik fout zit, maar hij heeft die uitstraling niet.
  Vind ik leuk
  firedwarf +3220
  donderdag 22 februari 2018 om 08:56
  Denk dat Nordin vooral een gebrek aan vertrouwen voelt daar ze reeds jaren roepen dat dit de nieuwe keeper voor dit Genk moet worden en de natuurlijke opvolger van Courtois... We moeten realist zijn zelfs ik als Genkfan kan gerust erkennen dat de kans dat we ooit nog een supertalent als Courtois gaan produceren bij genk nihil is... Genk is de laatste jaren verwend geweest als het aankwam op goede jonge keepers die er hun kans kregen... Deze Nordin is voetballend echter de sterkste keeper die ik tot op heden heb meegemaakt... Maar zoals je zegt ik vrees dat ze er teveel een zaalvoetballerkeeper van hebben willen maken want zijn intercepties en zijn uitkomst bij hoge ballen zijn toch niet wat het moet zijn...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws