'Leko heeft plan klaar voor topper tegen Standard'

'Leko heeft plan klaar voor topper tegen Standard'

22-02-2018 07:13
2

Zondag gaat Club Brugge op bezoek bij Standard. Dat wordt geen eenvoudige klus voor de leider van de Jupiler Pro League. Volgens Het Nieuwsblad broedt Ivan Leko alvast op een plannetje om de Rouches te verslaan.

Wesley dreigt bij Club Brugge het grote slachtoffer te worden na de mindere resultaten van de afgelopen weken. De Braziliaan verhuist meer dan waarschijnlijk naar de bank. Leko wil het tegen Standard proberen met kleinere aanvallers die meer wendbaar zijn. Dennis komt daardoor in de ploeg. Samen met Diaby moet hij het spitsenduo gaan vormen.

Fit middenveld
Op het middenveld lijkt Leko uit de zorgen te geraken. Jordy Clasie trainde weer mee. Voor de topper in Luik raakt hij fit. Ruud Vormer kreeg nog rust, maar dat gebeurde bewust. De Gouden Schoen heeft enkele zware weken achter de rug. Normaal kan ook hij spelen in Luik.

Tegen Standard kan Leko geen beroep doen op Marvelous Nakamba. De middenvelder is geschorst. Benoît  Poulain (adductoren), Jelle Vossen (enkel) en Saulo Decarli (achillespees) liggen in de lappenmand.

Lees ookHervorming JPL: Club en Anderlecht tegenover elkaar, wordt Coucke bruggenbouwer?