'Leko heeft plan klaar voor topper tegen Standard'

  'Leko heeft plan klaar voor topper tegen Standard'

  Gepubliceerd: donderdag 22 februari 2018 om 07:13do 22-02-2018 om 07:13

  Zondag gaat Club Brugge op bezoek bij Standard. Dat wordt geen eenvoudige klus voor de leider van de Jupiler Pro League. Volgens Het Nieuwsblad broedt Ivan Leko alvast op een plannetje om de Rouches te verslaan.

  Wesley dreigt bij Club Brugge het grote slachtoffer te worden na de mindere resultaten van de afgelopen weken. De Braziliaan verhuist meer dan waarschijnlijk naar de bank. Leko wil het tegen Standard proberen met kleinere aanvallers die meer wendbaar zijn. Dennis komt daardoor in de ploeg. Samen met Diaby moet hij het spitsenduo gaan vormen.

  Fit middenveld
  Op het middenveld lijkt Leko uit de zorgen te geraken. Jordy Clasie trainde weer mee. Voor de topper in Luik raakt hij fit. Ruud Vormer kreeg nog rust, maar dat gebeurde bewust. De Gouden Schoen heeft enkele zware weken achter de rug. Normaal kan ook hij spelen in Luik.

  Tegen Standard kan Leko geen beroep doen op Marvelous Nakamba. De middenvelder is geschorst. Benoît  Poulain (adductoren), Jelle Vossen (enkel) en Saulo Decarli (achillespees) liggen in de lappenmand.

  Lees ookHervorming JPL: Club en Anderlecht tegenover elkaar, wordt Coucke bruggenbouwer?

  Plaats een reactie

  Bart1999 +1449
  donderdag 22 februari 2018 om 07:31
  Is dat het plan ? Dat deed hij in de heenwedstrijd van de beker ook al.
  Vind ik leuk
  Sweatisglory +1020
  donderdag 22 februari 2018 om 09:37
  Het plan van Leko wordt pas zondag duidelijk, tot zo lang blijft het gissen. Voor een ideaal resultaat moet Club er sowieso 1 doelpunt meer maken dan Standard, ongeacht hoeveel ze er zelf binnen krijgen.
  Vind ik leuk
  calimeros +1895
  donderdag 22 februari 2018 om 09:40
  Leko denkt eraan om zijn 5 keepers tegelijk op te stellen.
  Butelle zou zelfs even terugkomen
  en Verhaeghe past het reglement daarvoor wel effen aan
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws