'De uitverkocht-bordjes worden momenteel al opgepoetst'

'De uitverkocht-bordjes worden momenteel al opgepoetst'

21-02-2018 23:37
5

Vorig seizoen wist Royal Antwerp FC promotie naar de Jupiler Pro League af te dwingen. Dit seizoen hooft KFCO Beerschot Wilrijk het voorbeeld van de buren te volgen. In de heenmatch van de finalewedstrijden tegen Cercle Brugge kunnen de Ratten waarschijnlijk rekenen op een vol huis.

Op zondag 4 maart reist Cercle Brugge af naar het Kiel. Woensdag begon de vrije ticketverkoop in Antwerpen. Dat werd een groot succes. 'Op amper een paar uur tijd waren zowel onze hoofdtribune als tribune 3 (de "kleine tribune") helemaal uitverkocht', klinkt het trots bij Beerschot Wilrijk.

'Supporters en andere voetballiefhebbers die de heenwedstrijd van de Play-Off finale op het Kiel alsnog vanuit de lengte-as willen bijwonen, hebben vanaf 1 maart nog een piepklein waterkansje, wanneer de tickets van abonnees die niet verlengd hebben weer in roulatie komen. Maar eerlijk gezegd, dat zal hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren, want wie van onze vaste supportersbasis wil die sportieve apotheose nu missen?', gaat de club verder. 

Npg één tribune te gaan
KFCO Beerschot Wilrijk heeft eigenlijk enkel en alleen nog tickets voor tribune 4 in de aanbieding. 'Terwijl later deze week allicht ook tribune 2 (kant klooster, naast het bezoekersvak) wordt opengezet.'

De Ratten eindigen met een goede raad. 'Wacht niet te lang om uw ticket te kopen... want als deze eerste verkoopdag als maatstaf kan gelden, dan zal het Kiel op zondag 4 maart helemaal uit z'n voegen barsten. Geloof ons maar, de 'uitverkocht'-bordjes voor beide tribunes achter de doelen worden momenteel al opgepoetst.'