Dat is geen goede keuze voor het WK

"Dat is geen goede keuze voor het WK"

21-02-2018 23:17
3

De kans is groot dat Yannick Carrasco nog deze week voor een Chinees avontuur kiest. Een paar maanden voor de start van het WK lijkt dat een vreemde zet. Tenminste dat vinden Marc Degryse en Jan Boskamp.

Woensdag raakte bekend dat Dalian Yifang de Rode Duivel naar China wil halen. De speler zelf lijkt een overstap te zien zitten. Degryse snapt daar weinig van. "Dit is toch verrassend, maar nu al naar China? Dat is geen goede keuze voor het WK, want hij is toch een certitude bij de Rode Duivels", aldus de analist bij Q2.

"Ga je daar iets anders voor vinden? Als je bij Atlético zit, moet je gewoon wachten tot het einde van het seizoen. Dan kan je in de zomer toch een andere club zoeken?", vraagt Degryse zich hardop af. 

Boskamp vindt het te vroeg dat de 24-jarige Carrasco nu al voor China wil kiezen. "Kijk naar Witsel, je ziet bij hem een enorm verschil met Dembélé. In Engeland moet je er elke week vol voor gaan en in China is dat niet hetzelfde. Deze transfer moet je maken als je 32 of 33 jaar ben, maar toch nu nog niet."