Prachtig: Noord-Iers kindje schrijft brief voor Duivels en krijgt meteen antwoord

Prachtig: Noord-Iers kindje schrijft brief voor Duivels en krijgt meteen antwoord

Gepubliceerd: woensdag 21 februari 2018 om 21:12wo 21-02-2018 om 21:12

Charlie McCarthy, een Noord-Iers jongetje uit het zesde leerjaar, is helemaal gek van onze Rode Duivels. Hij schreef zelfs een brief voor onze nationale ploeg in de drie landstalen en kreeg meteen een antwoord van de Belgische voetbalbond.

De St. Colmans-school in het Noord-Ierse Annaclone plaatste het werkje van hun leerling op Twitter. Charlie wil met zijn brief meer te weten komen over België en over onze nationale ploeg. Hij vraagt zich af of de spelers uitkijken naar het WK in Rusland en wil weten hoe ze zich voorbereiden. Aan trainer Roberto Martinez wil hij vragen hoe het voelt om trainer te zijn van één van de beste ploegen ter wereld.

Bovendien heeft de tiener zijn brief geschreven in de drie landstalen. 'Ik heb geleerd dat er in België drie talen worden gesproken', aldus Charlie, die toegaf grote fan te zijn van Kevin De Bruyne. De Belgische voetbalbond reageerde meteen op de brief de Noord-Ier. 'We zullen je inspirerende woorden tonen aan de coach, beloofd! Blijf je best doen op school."

Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws