'Manchester United geeft toestemming voor droomtransfer naar Juventus'

'Manchester United geeft toestemming voor droomtransfer naar Juventus'

21-02-2018 20:00

Matteo Darmian is zo goed als zeker aan zijn laatste seizoen bezig bij Manchester United. De Engelse grootmacht heeft de 28-jarige Italiaan groen licht gekregen voor een zomertransfer naar Juventus.

Dat melden Calciomercato en Corriere di Torino. Darmian wordt al maanden gelinkt aan een terugkeer naar de Serie A en inmiddels lijkt er schot in de zaak te komen. Manchester United zou toestemming hebben gegeven aan de Italiaanse vleugelverdediger om te praten met andere clubs.

Darmian droomt van maar één club: Juventus. De Italiaanse kampioen zou deze week door zijn management op de hoogte zijn gebracht van de plannen en staat op het punt een contractvoorstel te doen. Een deal zou opvallend zijn, omdat Darmian voor zijn vertrek naar Manchester United bij stadgenoot en rivaal Torino speelde.

Duidelijk is dat Darmian weinig toekomst heeft bij Manchester United. Manager José Mourinho maakt nauwelijks gebruik van de vleugelverdediger, die als rechtsback en linksback uit de voeten kan. Woensdag zit hij op de bank als United het in de Champions League opneemt tegen Sevilla.