Martinez is een tevreden man: In functie van een tegenstander op het WK

  Martinez is een tevreden man: "In functie van een tegenstander op het WK"

  Gepubliceerd: woensdag 21 februari 2018 om 16:25wo 21-02-2018 om 16:25

  De WK-voorbereiding van de Rode Duivels ligt vast. In aanloop naar Rusland spelen de Belgen nog vier matchen. Eerst is er het duel tegen Saoedi-Arabië. Daarna volgt het drieluik Portugal, Egypte en Costa Rica. Roberto Martinez is blij met die tegenstanders. 

  “Het zijn stuk voor stuk goede ploegen en in functie van een tegenstander op het WK. Met Portugal treffen we de regerende Europese kampioen. Egypte wordt een interessante test met het oog op onze tweede WK-wedstrijd tegen Tunesië", aldus de bondscoach op de website van de KBVB.

  "De slotwedstrijd tegen het Midden-Amerikaanse Costa Rica staat helemaal in het teken van onze openingswedstrijd tegen Panama, ook al uit Centraal-Amerika, op 18 juni in Sotsji. Costa Rica bereikte op de 2014 FIFA World Cup nog de kwartfinales."

  Grote namen
  "Ook voor het publiek zijn dit mooie tegenstanders, met enkele grote namen in hun rangen. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) bij Portugal, Mohamed Salah (Liverpool) en Mohamed Elneny (Arsenal) bij Egypte en Bryan Ruiz (ex-AA Gent, nu Sporting Lissabon) bij Costa Rica."

  De bondscoach besluit met een boodschap voor de fans. "Ik roep de fans nu al op om massaal naar het stadion te komen en ons een laatste duw in de rug richting Rusland te geven."

  Lees meer over:Rode Duivels

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws