Bodem nog niet bereikt voor Anderlecht: ook Pro League komt met slecht nieuws

  Bodem nog niet bereikt voor Anderlecht: ook Pro League komt met slecht nieuws

  Gepubliceerd: woensdag 21 februari 2018 om 14:47wo 21-02-2018 om 14:47

  De Pro League heeft zowel RSC Anderlecht als Waasland-Beveren een boete van 25.000 euro opgelegd. Beide clubs krijgen die straf ten gevolge van het wangedrag van hun supporters, meldt Belga.

  Vorige vrijdag trok Anderlecht op verplaatsing naar Sint-Truiden. De fans grepen de trip naar Stayen aan om hun ongenoegen te uiten over de huidige gang van zaken binnen de club. RSCA verkeert zowel sportief als extrasportief in een zware crisis. De meegereisde supporters staken dan ook vuurwerk af, waardoor de wedstrijd tien minuten gestaakt moest worden. Dat komt paars-wit nu dus op een boete te staan. Bovendien kan de KBVB de club nog extra vervolgen.

  Waasland-Beveren is een zelfde lot beschoren na gelijkaardige feiten. In de derby op het veld van Sporting Lokeren lieten ook de supporters van de revelatie zich van hun mindere kant zien. Eerst werd scheidsrechter van dienst Bram Van Driessche bekogeld met aanstekers en bier, nadien kwam er ook hier vuurwerk aan te pas. Waasland-Beveren moet daarom hetzelfde bedrag ophoesten als Anderlecht.

  Poll

  Terechte sancties, vind je?

  (346 stemmen)

  Plaats een reactie

  Toca +39793
  woensdag 21 februari 2018 om 15:00
  Als we het bij andere ploegen veroordelen moeten we het ook voor onze eigen debielen doen.. dus niet meer dan correct.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws