'Mpoku sluit vertrek naar andere Belgische club niet uit'

'Mpoku sluit vertrek naar andere Belgische club niet uit'

21-02-2018 09:25
6

Standard Luik heeft nog drie wedstrijden om zich te plaatsen voor Play-Off 1. Op het veld van rivaal Charleroi kwamen de Rouches niet verder dan een 1-1 gelijkspel, waardoor het weer op achtervolgen aangewezen is. Het rekent in het slot van de competitie op onder andere Paul-José Mpoku.

Het is echter nog lang niet zeker of Mpoku ook volgend seizoen nog zal uitkomen voor de Luikenaren. Afgelopen maand haalde Standard publiekslieveling Mehdi Carcela terug naar Sclessin, waardoor de Congolees tevreden moest zijn met een plaats op de bank. Zowel tegen Moeskroen als Charleroi moest de middenvelder genoegen nemen met een invalbeurt.

Daardoor vreest Mpoku wat voor zijn toekomst in Luik. La Dernière Heure betwijfelt of de Congolees lang zal gediend zijn met de huidige situatie. Indien hij geen basisplaats weet af te dwingen, dringt een zomers vertrek zich op. De man met de fluwelen traptechniek gaf eerder al aan dat hij graag in België actief wil blijven, waardoor Club Brugge en co hoop mogen koesteren.