'Leko met de handen in het haar na nieuwe tegenslag'

'Leko met de handen in het haar na nieuwe tegenslag'

21-02-2018 07:30
14

Ivan Leko beleeft met Club Brugge lastige weken. Blauw-Zwart kon al twee thuiswedstrijd op rij niet winnen, bovendien incasseerde het ook een pak doelpunten. Stilaan neemt ook de blessurelast toe bij de competitieleider, waardoor het puzzelen wordt voor de Kroaat.

Tegen Standard moet Leko het mogelijk doen met een veredeld B-elftal. Vooral op het middenveld wordt het spannend. Zo is Marvelous Nakamba geschorst, hij pakte tegen Genk zijn vijfde gele kaart. Verder lijkt Club ook geen beroep te kunnen doen op Jordy Clasie. De Nederlandse huurling sukkelt met een overbelasting aan de adductoren, waardoor hij nog niet op het trainingsveld te zien was.

Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge alles in het werk stelt om hem fit te krijgen voor de topper in en tegen Standard. Indien Clasie niet fit raak, dan moet Leko teruggrijpen naar spelers als Timmy Simons en Jordi Vanlerberghe. Ook Ruud Vormer trainde dinsdag nog niet mee met de groep, maar verwacht wordt dat hij wel zonder problemen zal kunnen meespelen zondag.