Keert Deschacht terug in de ploeg? ‘Interne discussies bij Anderlecht nemen toe’

  Keert Deschacht terug in de ploeg? ‘Interne discussies bij Anderlecht nemen toe’

  Gepubliceerd: woensdag 21 februari 2018 om 07:00wo 21-02-2018 om 07:00

  Olivier Deschacht zit nog steeds bij de B-kern van Anderlecht. De trouwe hond van de Brusselaars werd na negatieve uitlatingen verwezen naar het beloftenteam. Mogelijk is dit slechts van korte duur. De discussies over zijn terugkeer worden steeds hardnekkiger.

  Zo weet Het Nieuwsblad dat er intern wordt aan gedacht om Deschacht opnieuw een kans te geven bij de selectie. Zijn verwijzing naar de B-kern zorgde voor heel wat krititiek, ook van verschillende ex-spelers van paars-wit. Als Hein Vanhaezebrouck akkoord gaat, kan de verdediger waarschijnlijk volgende week al opnieuw aansluiten bij de A-kern.

  Op die manier zou Deschacht dus enkel de wedstrijden tegen STVV en Moeskroen gemist hebben. Het feit dat Anderlecht niet al te dik in de spelers zit, kan de roep om de Oost-Vlaming alleen maar meer verklaren. De ervaren rot van de Brusselaars heeft trouwens nog niet meegetraind met de beloften, zijn ziektebriefje geldt nog steeds.

  Poll

  Verdient Deschacht een terugkeer?

  (790 stemmen)

  Plaats een reactie

  Toca +40195
  woensdag 21 februari 2018 om 07:10
  :-)
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +16062
  woensdag 21 februari 2018 om 07:16
  Tuurlijk verdient hij dat. Als je als trouwe hond uw mond al niet meer mag opentrekken..
  Vind ik leuk
  AzEz86 +6570
  woensdag 21 februari 2018 om 07:38
  Vind ik ook, 't is natuurlijk te zien wàt hij gezegd heeft...
  Vind ik leuk
  woensdag 21 februari 2018 om 07:49
  Wat hij gezegd heeft maakt niet zo veel uit misschien, maar hoe? Alleszins zou het niet slecht zijn als ze hem terug bij A kern halen. Voor hem en voor de ploeg
  Vind ik leuk
  firedwarf +3221
  woensdag 21 februari 2018 om 09:55
  Ondanks dat ik em graag terug zou willen zien in de A kern al is het maar om de kaap van 600 matchen!!! te halen bij Anderlecht denk ik niet dat dit zo snel zal gebeuren. Het is namelijk een serieuse kaakslag voor heintje als olivier terug moet komen en zou zijn gezag erg ondermijnen... Dan pas zal blijken wie het bij anderlecht voor het zeggen heeft alst over ploegopstellingen gaat... heintje of iemand van eht bestuur...
  Vind ik leuk
  polle1 +280
  woensdag 21 februari 2018 om 11:05
  laat het uit he ,ge ga die sukkelaar( die zogezegd nooit een fout maakt ) toch niet belonen en terug nemen ,dan denken de spelers zeker dat ze zich alles kunnen permitteren
  Vind ik leuk
  Toca +40195
  woensdag 21 februari 2018 om 11:31
  Kijk, je weet toch niet wat er juist gebeurd is, dat is en blijft gokken.
  Dat een ancien recht van spreken heeft, vind ik niet meer dan normaal. Iemand die bijna 20 jaar in de kern zit, alles heeft meegemaakt, van een goed Anderlecht naar de ploeg vol losers nu.
  Het is toch niet meer dan normaal dat hij dan is ambetant gereageerd heeft. En wat ik gisteren al schreef, Deschacht heeft, en kent zijn beperkingen, vraag me af of obradovic en Sa die ook kennen, die moesten al lang in de b kern zitten, of weggeven aan andere clubs.
  Vind ik leuk
  voyager +137
  woensdag 21 februari 2018 om 16:48
  Hij kan niet naar de A-kern, hij is toch te ziek !
  Voor mijn part blijft hij ziek, een zielig manneke.
  Naar de B-kern verwezen en dan ziek vieren, is dat een ploegspeler ?
  Het zou ook kunnen dat het stilaan een gewoonte wordt bij RSCA : zijn goesting niet krijgen ( transfer niet gegund of naar de B-kern moeten) en dan maar naar de huisdokter voor een papierke.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws