Messi verknalt feestje voor Hazard en Courtois op Stamford Bridge

  Messi verknalt feestje voor Hazard en Courtois op Stamford Bridge

  Gepubliceerd: dinsdag 20 februari 2018 om 22:43di 20-02-2018 om 22:43

  FC Barcelona heeft dinsdagavond goede zaken gedaan in het Champions League-duel met Chelsea. Lionel Messi bepaalde de eindstand een kwartier voor tijd op 1-1, nadat Willian de thuisploeg op voorsprong had gezet.

  Chelsea liet in de openingsfase het balbezit aan Barcelona, maar de Catalanen slaagden er nauwelijks in om dat om te zetten in kansen. De beste mogelijkheid was voor Paulinho, maar de Braziliaan kopte na een fraai balletje van Lionel Messi naast het doel van doelman Thibaut Courtois.

  In de loop van de eerste helft kropen The Blues uit hun schulp. De Londenaren waren tot twee keer toe ontzettend dicht bij de openingstreffer. Eerste speelde Willian zich knap vrij en knalde hij hard op de rechterpaal. Even later haalde de Braziliaan opnieuw uit, maar dit keer trof hij de linker paal.

  Toch goals!
  Na de pauze koos Barça opnieuw voor het balbezit, maar opnieuw leverde dat nauwelijks gevaar op. Aan de andere kant sloeg de thuisploeg vervolgens toe. Na een korte corner legde Eden Hazard de bal klaar op de rand van het strafschopgebied voor Willian. Voor de aanvaller was het derde keer, goede keer.

  Barça herpakte zich evenwel. Andreas Christensen leverde de bal zomaar in bij Andres Iniesta, die César Azpilicueta simpel van zich afschudde. De Spaanse middenvelder legde de bal terug op Messi, die vervolgens overtuigend raak schoot in de korte hoek: 1-1.

  In de slotfase bleef de stand ongewijzigd. De return staat op woensdag 14 maart in Camp Nou op het programma.

  Plaats een reactie

  firedwarf +3221
  dinsdag 20 februari 2018 om 23:23
  De man die nooit scoorde tegen chelsea...
  De man die nooit ZOU scoren tegen chelsea...
  ...

  De man die scoorde tegen dit chelsea...
  Vind ik leuk
  Daydreamer +5138
  woensdag 21 februari 2018 om 10:23
  Wel even een nuance aanbrengen:
  Messi is de hele match goed uit de match gehouden....
  Messi heeft zich amper kunnen tonen...
  Messi's geslaagde dribbels tijdens deze match kan je op 2 vingers tellen...
  Messi kon enkel scoren door een enorme flater in de verdediging...
  :)
  Vind ik leuk
  firedwarf +3221
  donderdag 22 februari 2018 om 08:38
  En toch nog kunnen scoren dan :p voor ne speler die nooit tegen CBRsea euh sorry Chelsea vind ik dat dan toch een mooie prestatie
  Vind ik leuk
  woensdag 21 februari 2018 om 01:53
  Sterk gebetoneerd van Chelsea, volgende maal nog iets meer cement erbij...
  Wat doen Eden nog altijd bij die ploeg, verspilling van zijn talent
  Vind ik leuk
  Wolf1986 +1740
  woensdag 21 februari 2018 om 08:02
  Was erg om Hazard luchtduels te zien uitvechten met Pique. Als dat tactiek is met 2 kopbalsterke spitsen op de bank, vraag ik me af of Conte zijn geld waard is.
  [Reactie gewijzigd op woensdag 21 februari 2018 om 08:03]
  Vind ik leuk
  Daydreamer +5138
  woensdag 21 februari 2018 om 10:28
  Ik zie het Chelsea van dit seizoen ook niet graag spelen en hoop ook dat Hazard volgend seizoen bij een andere ploeg speelt!
  Daar wil ik toch wel even langs leggen dat, als Chelsea gisteren met 2-0 had gewonnen, niemand had kunnen zeggen dat dat een onterechte uitslag zou geweest zijn! Integendeel, de 1-1 is eigenlijk geen juiste weergave van de match!
  Dan kan je wel zeggen dat Chelsea betonvoetbal speelde maar het kreeg toch nog veruit de beste kansen. Barcelona, een ploeg die dit seizoen in alle competities samen nog maar 1 keer verloren had dreigde hier echt wel de boot in te gaan. Straffer nog, de ploeg die normaal 3-4 keer scoort per match kwam hier amper aan een kans!
  Eigenlijk kan je dan alleen maar zeggen: Goed gespeeld Chelsea, met de middelen die ze hebben!
  Vind ik leuk
  Jo +122
  woensdag 21 februari 2018 om 09:48
  O wat hoop ik dat zowel Eden Hazard , Courtois en de verhuurde Batsman volgend jaar definitief bij een ander team spelen. Dat voetbal van Chelsea is echt niet om aan te zien! Met z'n tienen in de backlijn en dan maar hopen dat je er toch eens uit raakt ....dikwijls dan nog met een lange bal naar Hazard die het luchtduel moet aangaan met Umtiti en Pique...Snel wegwezen daar jongens of je zal nooit voor de belangrijke prijzen spelen!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws