'De communicatie van Vanhaezebrouck is rampzalig, dat kan niet'

'De communicatie van Vanhaezebrouck is rampzalig, dat kan niet'

20-02-2018 22:40
5

Hein Vanhaezebrouck komt steeds meer onder vuur te staan. De resultaten bij Anderlecht zijn niet goed en ook naast het veld maakt de coach weinig indruk. Thomas Chatelle is bijzonder hard voor de trainer.

Zo vindt de ex-speler van Anderlecht dat men bij paars-wit de affaire-Deschacht slecht heeft aangepakt. "Ten eerste: in een spelersgroep mag niemand onaantastbaar zijn en het collectief primeert. Dat gezegd zijnde, je pakt iemand als Deschacht niet aan als een jong ventje die nog maar net komt kijken", vertelt Chatelle bij Le Grand Débrief.

"Ten tweede: de communicatie van Vanhaezebrouck is een catastrofe. En het is niet de eerste keer, denk maar aan de voorbereiding op de match op Club. Zich achter zijn spelers verstoppen om zijn beslissing te verantwoorden, dat kan niet", klinkt het.

"En de timing is nog rampzaliger. Je zit op een moment waarop de club op de rand van een totale crisis staat. Dan is het niet het moment om een beslissing te nemen waarvan je weet dat er veel over gediscussieerd zal worden. En bovendien heeft hij ook gewoon een tekort aan spelers, laat staan spelers met ervaring", besluit hij