Genk en Gent grepen naast smaakmaker van de JPL: Ik stelde hem voor

  Genk en Gent grepen naast smaakmaker van de JPL: "Ik stelde hem voor"

  Gepubliceerd: dinsdag 20 februari 2018 om 22:20di 20-02-2018 om 22:20

  KV Kortrijk lijkt onder Glen De Boeck een volledig ander team te zijn. Het zette al enkele goede prestaties neer en kan hopen op een plekje in Play-Off 1. Ook enkele spelers overtuigen volledig.

  Zo is Yevhen Makarenko op korte tijd één van de smaakmakers van Kortrijk geworden. De Kerels hebben ook geluk gehad met de speler, want hij werd ook aangeboden aan Genk en Gent. "Makarenko zat toen op een zijspoor bij Dinamo Kiev omdat hij zijn aflopend contract niet wou verlengen", vertelt zijn makelaar.

  "Ik stelde hem ook voor bij onder meer Genk en Gent, maar alleen Kortrijk toonde interesse. Ze zochten er een linksvoetige verdediger en Rik Foulon (scout en intussen ook sportief manager, nvdr) was overtuigd van zijn kwaliteiten", klinkt het.

  Makarenko heeft zich intussen al in de kijker gespeeld van enkele clubs. "Kortrijk gaf ons het signaal dat het hem een langer contract wil aanbieden en er is inderdaad ook interesse van andere clubs. Maar we kwamen overeen dat we dat pas op het einde van het seizoen zullen bespreken, zodat Yevhen zijn focus nu op het sportieve kan houden", zegt Jean-Claude Lagaisse aan Sport/Voetbalmagazine.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws