Antwerpenaar keert terug na maandelange lijdensweg: 'Wens je niemand toe'

  Antwerpenaar keert terug na maandelange lijdensweg: 'Wens je niemand toe'

  Gepubliceerd: dinsdag 20 februari 2018 om 21:06di 20-02-2018 om 21:06

  Laszlo Bölöni verraste afgelopen weekend in de wedstrijd tegen KV Oostende. De coach plaatste Dino Arslanagic na maanden afwezigheid opnieuw in de basis. De verdediger keerde terug uit blessure. Een groot geschenk voor Arslanagic.

  De voorbije maanden waren namelijk één grote lijdensweg voor de verdediger. "Net voor de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem liep het mis. Tijdens de stage in Spanje liep het al beter, maar het zijn maanden die je niemand toewenst", zegt hij.

  "Het is niet zoals bij een spierscheur. Dan weet je dat je er na enkele weken weer staat. Maar pubalgie is dus een heel ander verhaal. Het was allemaal nieuw voor mij, zo lang aan de kant moeten staan. Altijd opnieuw die echo's, ik werd er gek van", klinkt het in Gazet van Antwerpen.

  Arslanagic genoot dan ook enorm van zijn wederoptreden. "Zeker omdat ik weer erg goed omringd was. Sall, die vlak naast me speelt, en Ritchie De Laet hebben me goed geholpen met hun ervaring", zegt hij. "Ach, voetballen is zoals fietsen: je verleert het nooit."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws