Brugse nieuwkomer droomt luidop van WK: 'Eerst mijn niveau nog opkrikken'

Brugse nieuwkomer droomt luidop van WK: 'Eerst mijn niveau nog opkrikken'

20-02-2018 18:35

Matej Mitrovic heeft zich door -mede door de blessure van Benoit Poulain- vlot ingewerkt in de basisploeg van Club Brugge-coach Ivan Leko. De Kroaat verliet Besiktas om aan spelen toe te komen met het oog op het WK.

"Om kans te maken op een selectie moet ik wedstrijden spelen. Net daarom ben ik heel tevreden over mijn overstap. Kalinic en Andrijasevic zijn goeie vrienden van mij. Bij hen heb ik informatie gewonnen vooraleer ik voor Club koos.", vertelde Mitrovic tijdens een interview met Het Laatste Nieuws. 

De verdediger hoopt op speelminuten zodat hij kans maakt op een selectie voor het WK van volgende zomer in Rusland. "Ik zocht een club waar ik kon spelen en dat is gelukt. Het niveau van de competitie heeft mij verbaasd. We hebben zelf een heel goeie ploeg en het tempo van de matchen is hoog."

"Wat de nationale ploeg betreft, hoop ik het WK in Rusland te halen. In principe ben ik de vijfde centrale verdediger, maar door blessures heb ik in de kwalificatieronde best wat mogen spelen. Mijn niveau opkrikken bij Club is een eerste stap en dan zien we wel", besloot Mitrovic.