Vandenhaute is heel gegeerd: Had na Anderlecht contact met drie andere ploegen

Vandenhaute is heel gegeerd: "Had na Anderlecht contact met drie andere ploegen"

dinsdag 20 februari 2018 om 17:55

Wouter Vandenhaute heeft tijdens een interview met Het Nieuwsblad verklaard dat hij door drie verschillende ploegen werd benaderd.

Zijn bod op RSC Anderlecht werd twee maanden geleden afgewezen, maar Vandenhautte weigert zijn voetbalplannen op te bergen. "Ik wens Marc Coucke veel geluk en hoop dat het snel weer beter gaat met Anderlecht”, klinkt het bij de baas van Woestijnvis.

"Op het moment dat het verhaal met Anderlecht niet doorging, hebben drie andere clubs mij gecontacteerd: Lierse, Lokeren en Beerschot. Alleen bij Beerschot heb ik aangegeven dat ik misschien wel een gesprek wilde hebben, maar tot onderhandelingen is het nooit gekomen."

Ook in het verleden kreeg Vandenhaute enkele voorstellen. "Ik heb in 2011 de kans gehad om in Standard te stappen, maar dat was toen met de overname van de tv-zenders VIER en VIJF niet aan de orde. Drie jaar ervoor heb ik de kans gehad om OGC Nice te kopen. Ik ben 56: ik ga niet nog eens tien jaar wachten om iets in het voetbal te doen”, besluit hij.

Plaats een reactie

Makke53 +111
dinsdag 20 februari 2018 om 18:22
Panama roots?
Vind ik leuk
Drekovic +6409
dinsdag 20 februari 2018 om 18:25
Nog liever een Saoedische prins dan zo een lul , na het wielrennen het voetbal naar de verdoemenis helpen is van het goede teveel
Vind ik leuk
blondel +875
dinsdag 20 februari 2018 om 19:55
de koersen zijn nog nooit zo spannend geweest.Ni zeveren he man.Vroeger was het wachten tot de muur.Nu zie je tenminste koers.
Vind ik leuk
Drekovic +6409
woensdag 21 februari 2018 om 00:42
Tradities van jaren doet die clown naar de vaantjes alleen voor geld , geld en nog eens geld alles moet veranderd worden voor die ene paljas , maar al goed dat er nog mensen zijn als jij die in hem geloven . Binnen x aantal jaren hebben we geen koers niet meer want dan is hij het moe en verkoopt hij alles
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Vandenhaute is heel gegeerd: "Had na Anderlecht contact met drie andere ploegen"