Vandenhaute is heel gegeerd: Had na Anderlecht contact met drie andere ploegen

Vandenhaute is heel gegeerd: "Had na Anderlecht contact met drie andere ploegen"

20-02-2018 17:55
2

Wouter Vandenhaute heeft tijdens een interview met Het Nieuwsblad verklaard dat hij door drie verschillende ploegen werd benaderd.

Zijn bod op RSC Anderlecht werd twee maanden geleden afgewezen, maar Vandenhautte weigert zijn voetbalplannen op te bergen. "Ik wens Marc Coucke veel geluk en hoop dat het snel weer beter gaat met Anderlecht”, klinkt het bij de baas van Woestijnvis.

"Op het moment dat het verhaal met Anderlecht niet doorging, hebben drie andere clubs mij gecontacteerd: Lierse, Lokeren en Beerschot. Alleen bij Beerschot heb ik aangegeven dat ik misschien wel een gesprek wilde hebben, maar tot onderhandelingen is het nooit gekomen."

Ook in het verleden kreeg Vandenhaute enkele voorstellen. "Ik heb in 2011 de kans gehad om in Standard te stappen, maar dat was toen met de overname van de tv-zenders VIER en VIJF niet aan de orde. Drie jaar ervoor heb ik de kans gehad om OGC Nice te kopen. Ik ben 56: ik ga niet nog eens tien jaar wachten om iets in het voetbal te doen”, besluit hij.