Genk gewaarschuwd: Ze gaan er een fysieke veldslag van maken

Genk gewaarschuwd: "Ze gaan er een fysieke veldslag van maken"

dinsdag 20 februari 2018 om 14:15

De strijd om Play-Off 1 belooft nog spannend te worden. Antwerp FC staat sinds dit weekend niet meer in de top zes, maar het geeft de hoop nog niet op. In een rechtstreeks duel op het veld van Racing Genk kan The Great Old weer een goede zaak doen in de klassering.

Franky Van der Elst ziet dat Antwerp het moeilijk heeft, maar toch schrijft hij ze nog niet af. "Oké, Antwerp kan sinds Nieuwjaar niet meer winnen. Maar het speelt in Genk wel zijn laatste troeven uit. Ze gaan er daar een fysieke veldslag van maken. Het zal me benieuwen of Genk daar het juiste antwoord op vindt", klinkt het in Het Belang van Limburg.

Volgens de gewezen Rode Duivel kan de promovendus in zijn gekende stijl Genk absoluut een lastige avond bezorgen. "Die ploeg kan volgens mij nog stunten. Maar dan moet het wel gaan winnen in Genk. Niet evident. Alleen, het scoort buitenshuis beter dan op de Bosuil."

Poll

Wie van hen haalt PO1?

(450 stemmen)

Plaats een reactie

dinsdag 20 februari 2018 om 14:36
1 remedie tegen een fysieke veldslag: een snelle goal. Dan MOETEN ze wel komen..uiteindelijk moet Antwerp ook winnen dus zij gaan ook een goal willen maken (= ruimte weggeven)
Vind ik leuk
Drekovic +6438
dinsdag 20 februari 2018 om 18:07
Balletje laten rondgaan en Van Damme zijne kop zot maken , die pakt sowieso elke wedstrijd geel en dan zo snel mogelijk een tweede aansmeren . ps : ik heb horen zeggen dat ze overwegen om een mascottebeer mee te brengen maar voor hun ligt dat héél gevoelig
Vind ik leuk
dinsdag 20 februari 2018 om 18:08
Zolang hij zijn broek aanhoudt is het ok... ;-)
Vind ik leuk
Drekovic +6438
dinsdag 20 februari 2018 om 18:26
Dat is het probleem met die Manne van Deurne
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Genk gewaarschuwd: "Ze gaan er een fysieke veldslag van maken"