'Vier Europese topclubs gaan strijd aan voor Oranje-international'

  'Vier Europese topclubs gaan strijd aan voor Oranje-international'

  Gepubliceerd: dinsdag 20 februari 2018 om 11:30di 20-02-2018 om 11:30

  Nu bekend is dat Stefan de Vrij komende zomer transfervrij vertrekt uit Rome, is de strijd om de handtekening van de verdediger van SS Lazio definitief geopend. Volgens La Gazzetta dello Sport zijn vier Europese topclubs in de race. 

  Lazio-directeur Igli Tare onthulde maandagavond dat De Vrij (26) en de huidige nummer vier van de Serie A geen akkoord hebben bereikt over contractverlenging. Dat betekent dat de Nederlander gratis en voor niets naar een andere club zal verkassen. La Gazzetta weet dat met name Internazionale zéér geïnteresseerd is in de stopper.

  Ook vanuit Spanje is er concrete belangstelling. FC Barcelona zou De Vrij op het oog hebben als versterking voor de achterhoede. Trainer Ernesto Valverde wil na het aantrekken van Yerri Mina graag nóg een centrale verdediger aan zijn selectie toevoegen en De Vrij is door zijn transfervrije status een interessante optie. 

  Ook Chelsea en Atlético Madrid worden genoemd als mogelijke bestemmingen. Daarnaast heeft Zenit Sint-Petersburg zich inmiddels gemeld bij het management van De Vrij, maar de kans dat de Oranje-international naar Rusland verkast is nihil. 

  Plaats een reactie

  firedwarf +3220
  dinsdag 20 februari 2018 om 11:44
  Hopen dat hij naar barcelona komt... Kunnen zeker nog centraal een rechtsvoetige verdediger gebruiken en al zeker als hij gratis komt
  Vind ik leuk
  Cripler +424
  dinsdag 20 februari 2018 om 12:29
  En als de coach moet kiezen tussen een verdediger die enkele miljoenen heeft gekost of een gratis speler . Dan vrees ik dat de vrij helemaal achteraan de pikorde komt te staan .
  Vind ik leuk
  firedwarf +3220
  dinsdag 20 februari 2018 om 13:48
  da weet ge niet, denk dat ze nu met valverde wel een coach hebben die realistisch is en speelt naar de mogelijkheden van zijn ploeg en niet zo zeer naar namen kijkt...
  Vind ik leuk
  Cripler +424
  dinsdag 20 februari 2018 om 17:25
  Klopt . Maar vaak komt er ook druk vanuit het bestuur die geen dure speler willen zien verkommeren op de bank , zien ze als kapitaalvernietiging.

  Maargoed zo ver zijn we nog niet.
  Vind ik leuk
  firedwarf +3220
  dinsdag 20 februari 2018 om 17:44
  Bwa barcelona staat nu nie echt bekend om toptransfers te doen in de verdediging eh... Dus verkommeren op de bank... De tijd dat ze daar plaatsjes hadden die duur waren is toch al lang geleden en nu met het weggaan van mascherano en het dagske ouder worden van pique ( vaak last van kleine blessures) zijn extra verdedigers welgekomen...
  Vind ik leuk
  dethklok28 +4854
  dinsdag 20 februari 2018 om 15:23
  Ik hoop dat Barcelona voor Upamecano gaat. De vrij gaat willen spelen en dat kan Barcelona niet garanderen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws