'Witte rook op komst in Camp Nou: Barça betaalt veertig miljoen voor middenvelder'

  'Witte rook op komst in Camp Nou: Barça betaalt veertig miljoen voor middenvelder'

  Gepubliceerd: dinsdag 20 februari 2018 om 08:12di 20-02-2018 om 08:12

  FC Barcelona heeft een principeakkoord bereikt met Grêmio over de transfer van Arthur. De Catalanen hengelen al langere tijd naar de diensten van de 21-jarige middenvelder.

  Barça ziet in Arthur op termijn de vervanger van Andrés Iniesta, schrijft Diario Sport. Volgens de sportkrant werden beide clubs het maandag tijdens onderhandelingen in Porto Alegre eens over een transfersom van dertig miljoen euro plus tien miljoen aan bonussen. De koploper van de Primera Division betaalt een extra vijf miljoen na een bepaald aantal optredens en nog eens vijf miljoen als Arthur een nieuw contract tekent in Camp Nou.

  De Braziliaanse spelmaker maakt naar verwachting in januari 2019, na afloop van het seizoen in Brazilië, de oversteek naar Europa. Dat geeft Barcelona de tijd om het aantal spelers van buiten de Europese Unie terug te brengen. Momenteel worden die plekken ingenomen door Yerry Mina, Paulinho en Philippe Coutinho. Laatstgenoemde vraagt vermoedelijk een Portugees paspoort aan.

  Plaats een reactie

  firedwarf +3226
  dinsdag 20 februari 2018 om 10:48
  Operatie verjonging gaat door ! Kunnen we enkel toejuichen bij Barcelona! :) Jonge talentjes binnenhalen en rond Messi laten bouwen aan een nieuw Dream Team :-)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws