Game over voor Deschacht bij Anderlecht: Maar voor andere teams ...

Game over voor Deschacht bij Anderlecht: "Maar voor andere teams ..."

Gepubliceerd: maandag 19 februari 2018 om 21:00ma 19-02-2018 om 21:00

Tot nader order zit Olivier Deschacht nog steeds in de B-kern van RSC Anderlecht. Daar lijkt onder Hein Vanhaezebrouck geen verandering in te zullen komen, waardoor zijn toekomst in Brussel bijzonder onzeker wordt.

Niels Poissonnier, journalist bij Het Laatste Nieuws, heeft zijn conclusie al getrokken. "Ik denk dat het bij Anderlecht nu wel gedaan is", stelt hij in HLN Vista. "Maar ik denk dat hij voor andere ploegen geen slechte persoon zou zijn om in de kleedkamer te hebben. Hij is een Belg, heeft ervaring ... Maar hij moet spelen. Wat Timmy Simons doet bij Club Brugge, dat kan Olivier Deschacht niet."

Poissonnier staaft die opmerkelijke uitspraak. "Hij is te veel winnaar, als ik alle verhalen hoor. Blijkbaar slaat Deschacht racketten kapot als hij verliest bij het tennis en vliegen bordspelen aan de kant als hij niet kan winnen. Dat zit in je karakter en dat krijg je er niet uit", klinkt hij overtuigd. Afgelopen zomer was Zulte Waregem nog erg geïnteresseerd in de diensten van Deschacht.

Poll

Wie is het meest waardevol voor een kleedkamer?

(352 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws