Wintertransfer van Club Brugge in negatief daglicht met vulgair gebaar

Wintertransfer van Club Brugge in negatief daglicht met vulgair gebaar

maandag 19 februari 2018 om 20:25

Club Brugge hengelde in de wintermercato Krepin Diatta binnen. De jonge Senegalees geldt als een grote belofte, maar liet zich maandagavond van zijn kleinste kant zien.

De youngster van Club stonden maandagavond tegenover hun leeftijdsgenoten van KRC Genk. Bij de aftrap stonden beide elftallen mooi opgesteld in twee lijnen, maar Diatta vond het nodig om een vulgair gebaar te maken. De achttienjarige aanvaller hield zijn handen voor zijn kruis en leek iemand uit te dagen aan de zijlijn.

Wat hij precies hoopt te bereiken met zijn beweging, is voorlopig niet duidelijk, maar bizar is het alleszins. Diatta, de derde speler van links op de foto hieronder, kwam nog niet uit voor het A-elftal van Club Brugge. Deze winter werd hij overgenomen van Sarpsborg 08, een Noorse club.

Poll

Moet dit gebaar bestraft worden?

(470 stemmen)

Plaats een reactie

maandag 19 februari 2018 om 20:53
Ach, je mag je broekje ook al niet meer toe knopen .....
Na de beertjes en nu dit verdenk ik dat een programma als DIW hier achterzit in de vorm van een uitgesponnen 1 april grap ...
Vind ik leuk
VeeDeeVee +8368
maandag 19 februari 2018 om 21:22
Zijne zak zal gespannen hebben he.
Vind ik leuk
Bart1999 +1404
maandag 19 februari 2018 om 22:43
Brugge, spelers en haar supporters. Niet verdacht van klasse en niveau. Onschuldig op dat vlak.
Vind ik leuk
Drekovic +6438
dinsdag 20 februari 2018 om 00:32
Is dat hier een roddelblaadje of wat ? Ik zou hier liever echte voetbalberichten willen lezen in de plaats van belachelijke insinuaties van journalisten die dringend moeten solliciteren bij Story , Dag Allemaal of weet ik welke brol meer.
De lomperiken die hier dan nog op reageren gieten nog wat olie op het vuur en maken alles nog 100 x erger . Deschacht is 17 jaar uitgescheten voor janet daar heeft geen één journalistje over geschreven maar o wee als er op een anderskleurige geroepen is , dan staat de politiek , de KBVB en weet ik veel op zijn achterste poten.
Vind ik leuk
dinsdag 20 februari 2018 om 01:11
In de volgende weken: iemand uit de kantine, een steward, een rolstoelgebruiker, een supporter van vreemde origine, iemand uit de jeugdreeksen ... tot we het ganse spectrum hebben gehad.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Wintertransfer van Club Brugge in negatief daglicht met vulgair gebaar