Het rapport van Vanhaezebrouck: coach net niet gebuisd bij Anderlecht

  Het rapport van Vanhaezebrouck: coach net niet gebuisd bij Anderlecht

  Gepubliceerd: maandag 19 februari 2018 om 15:03ma 19-02-2018 om 15:03

  Bij RSC Anderlecht is de malaise bijzonder groot. De resultaten zijn slecht en er lijkt geen beterschap in te komen. Onder Hein Vanhaezebrouck heeft paars-wit het moeilijk. Volgens Het Nieuwsblad is hij dan ook nipt niet gebuisd bij Anderlecht.

  Op 13 oktober 2017 debuteerde Vanhaezebrouck als coach van Anderlecht. Zijn ploeg won nipt met 3-4 van degradatiekandidaat KV Mechelen. Een veelbelovende wedstrijd met aanvallend voetbal, daar is nu niets van te merken bij paars-wit.

  Anderlecht is inmiddels uitgeschakeld in Europa, de beker en lijkt ook geen aanspraak meer te maken op de titel. Het haalt ook nog amper punten. Sinds zijn aanstelling pakte Vanhaezebrouck met paars-wit namelijk maar een 31 op 54.

  Het heeft inmiddels ook al veertien punten achterstand op leider Club Brugge. Van een titel lijken ze zelfs bij paars-wit dus niet meer te dromen.

  Poll

  Doet Vanhaezebrouck het goed bij Anderlecht?

  (179 stemmen)

  Plaats een reactie

  maandag 19 februari 2018 om 17:43
  Hij kan het toch goed uitleggen ... situaties verdraaien ... de oorzaak altijd op andere ploegen scheidrechters sneeuwcyclonen grasmatten steken ...
  Vind ik leuk
  vanhimst +1047
  maandag 19 februari 2018 om 18:21
  voor mij is Hein compleet gebuisd weet niet meer hoe hij het moet oplossen en Deschacht naar de B ploeg verwijzen was ook niet zijn beste zet hij vraagt spelers die de ploeg op sleeptouw nemen en als er dan iemand zijn mond opendoet wel zoals in de kleuterklas , je mag niet meer mee spelen ga maar in de hoek staan
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws