Wrevel op komst bij Antwerp? 'De ontgoocheling bij Gheysens zal groot zijn'

Wrevel op komst bij Antwerp? 'De ontgoocheling bij Gheysens zal groot zijn'

19-02-2018 14:35
3

Royal Antwerp FC heeft een bijzonder moeilijk begin van 2018 achter de rug. Het lijkt het winnen verleerd te zijn en moet nu zelfs beginnen vrezen voor Play-Off 1. Een grote teleurstelling voor zowat iedereen bij de club.

Aan het begin van het seizoen was Play-Off 1 helemaal geen doelstelling. Maar omdat de resultaten maar bleven komen, begon men er toch van te dromen. Coach Laszlo Bölöni dacht daar nochtans anders over.

'Bölöni mag nog honderd keer vertellen dat de top zes geen doel was - het klopt dat de Roemeen dat nooit uitsprak, maar hij is intussen zowat de enige in heel de club - nu nog naast de top zes vallen zou een serieuze kater zijn voor iedereen bij Antwerp', klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Dat zou voor wrevel kunnen zorgen met de top van Antwerp. Meer bepaald met sterke man Paul Gheysens. 'Hij heeft intern nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij nog liever vandaag dan morgen tot de top van het Belgische voetbal behoort.'

'In zijn hoofd was PO I een maand geleden al een evidentie. Als je vanaf speeldag vier tot en met speeldag 26 onafgebroken in de top zes staat, zal de ontgoocheling groot zijn als je er straks nog naast zou grijpen', klinkt het in de krant.