Slecht nieuws voor Club Brugge, huurling verzamelt amper 13 minuten

  Slecht nieuws voor Club Brugge, huurling verzamelt amper 13 minuten

  Gepubliceerd: maandag 19 februari 2018 om 12:45ma 19-02-2018 om 12:45

  Club Brugge leek vorig seizoen een topspits in huis te hebben. De Kroaat Fran Brodic scoorde met de ogen dicht tientallen coach bij de beloften. Profniveau is echter nog iets heel anders, zo blijkt dit seizoen. 

  Veel fans van Club Brugge wilden dat Brodic een kans zou krijgen in de eerste ploeg, maar Michel Preud'homme wilde dat niet. Die laatste lijkt nu gelijk te krijgen. Na een mislukte uitleenbeurt aan SV Roeselare, waar hij 107 minuten heeft gespeeld, lijkt ook zijn periode bij Catania Calcio een maat voor niets.

  Catania, dat tweede staat in de Italiaanse derde afdeling, gebruikt Brodic namelijk ook nauwelijks. Hij haalt er wel de selectie, maar op vier wedstrijden heeft hij amper dertien speelminuten verzameld. Catania is volop aan het strijden voor promotie, maar verloor afgelopen weekend wel met een afgetekende 5-0 van concurrent Monopoli. Brodic speelde niet.

  Plaats een reactie

  maandag 19 februari 2018 om 12:57
  Misschien zijn die dertien minute ook voor een stuk een gevolg van de niet-kans bij club brugge, en niet zozeer een blijk van een gebrek aan talent.
  Als je steeds uitgeleend wordt, zakt de moed je soms in de voetbalschoenen. En ja, er zijn er die mentaal zo sterk staan dat ze die klik maken en denken 'godverdomme, nu ga ik me dubbel bewijzen!' maar niet iedereen is mentaal zo'n robot. Soms zijn we ook gewoon mensen die uit frustratie minder presteren. Wil dat daarom zeggen dat hij een minder getalenteerde voetballer is? ik dacht het niet!
  Vind ik leuk
  maandag 19 februari 2018 om 13:01
  Neemt niet weg dat hij zijn kans moet grijpen bij een uitleenbeurt en zich bewijzen. Als je dat niet kan ben je niet weggelegd voor het profvoetbal, maakt niet uit hoeveel talent je hebt, het mentale aspect en de wil om te slagen is zeker zo belangrijk. Als het bij met alle respect Roeselare en een derdeklasser uit Italië niet lukt om vaste basisspeler te zijn dan wordt het heel moeilijk.
  Vind ik leuk
  maandag 19 februari 2018 om 13:39
  Vooral kalm blijven, hij komt er wel
  Vind ik leuk
  maandag 19 februari 2018 om 13:45
  Zal mij worst wezen of hij er geraakt :D Zeer kalm!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws