Reviewcommissie doet zijn werk, twee spelers krijgen slecht nieuws

    Reviewcommissie doet zijn werk, twee spelers krijgen slecht nieuws

    Gepubliceerd: maandag 19 februari 2018 om 12:00ma 19-02-2018 om 12:00

    De Reviewcommissie heeft zoals elke maandagochtend enkele fases van afgelopen speeldag bekeken. Dat is slecht nieuws voor Zulte Waregem en Oud-Heverlee Leuven.

    Bij Zulte Waregem wordt Hamdi Harbaoui namelijk opgeroepen. Bij OHL is het Joeri Dequevy die moet uitkijken. Harbaoui deelde tegen Eupen een slag uit bij een 2-2 stand. Dat kan hem nu duur komen te staan. Het is evenwel nog niet duidelijk welke straf het parket zal eisen.

    Plaats een reactie

    maandag 19 februari 2018 om 12:12
    en dat incident tussen Teo en die speler van STVV? waar Teo geduwd werd en heeft, hij heeft geel gekregen, maar de andere niet. Mocht voor mij toch ook voorkomen. En Teo mag blij zijn met enkel geel daar.
    Vind ik leuk
    Dirk H +3116
    maandag 19 februari 2018 om 12:12
    En wat met Bolat die natrapt bij Lombaerts?
    Vind ik leuk
    Lupo +515
    maandag 19 februari 2018 om 12:57
    goei mop voor een maandag
    Vind ik leuk
    VeeDeeVee +16263
    maandag 19 februari 2018 om 12:12
    Harbaoui begint stilaan een reputatie op te bouwen de laatste weken.
    Vind ik leuk
    calimeros +1895
    maandag 19 februari 2018 om 12:31
    Vormer ???????????????????
    Vind ik leuk
    maandag 19 februari 2018 om 12:36
    Ik weet niet of hij hier komt? Blijven roepen!
    Vind ik leuk
    azerty +1409
    maandag 19 februari 2018 om 12:45
    Tja , ik vrees ervoor nu dat Harbaoui niet meer voor RSCa speelt. Ook daar deelde hij regelmatig een slag uit. Jammer voor een speler die de goal weet staan.
    Vind ik leuk
    Bart1999 +1449
    maandag 19 februari 2018 om 13:22
    bescherming van Harbaoui is weg. Daar zal hij aan moeten wennen. Maar nog steeds twee maten en twee gewichten.
    Vind ik leuk
    Regiwitt +183
    maandag 19 februari 2018 om 14:46
    Lukasz bedoel je, hij is totaal in de war sinds iedereen hem 'Teo' noemt...Hij snapt niet dat iemand hem met een stuk van zijn familienaam aanspreekt..De supporters hebben van hem een falende spits gemaakt , hem mentaal gekraakt, de Lukasz
    Vind ik leuk

    Bekijk het laatste nieuws