Anthuenis gelooft in stunt: Zij zijn mijn favoriet voor Play-Off 1

Anthuenis gelooft in stunt: "Zij zijn mijn favoriet voor Play-Off 1"

19-02-2018 10:48
11

De strijd voor Play-Off 1 wordt op de laatste speeldagen nog ongemeen spannend. Aimé Anthuenis kijkt in De Zondag uit naar die strijd... en gelooft dat KV Kortrijk een enorme kans maakt.

Dat zou een absolute krachttoer zijn, aangezien de club enkele maanden geleden nog tegen de degradatie speelde. "De strijd voor plek vijf en zes ligt nog steeds helemaal open. Kortrijk is wat mij betreft favoriet om het te halen", vertelt Anthuenis toch. "Het won wel heel gevleid in Lokeren, dat een van zijn beste matchen dit seizoen speelde, maar met die snelle spelers heeft het een serieuze troef."

Verder is het voor Anthuenis onmogelijk om een voorspelling te doen. "Waasland-Beveren doet ook nog mee, maar maakte het zichzelf een pak moeilijker door dat late gelijkspel. Antwerp lijkt het moeilijk te krijgen, net als Standard, maar zij zitten nog in de race."

De plaatsen vijf tot tien staan momenteel op vier punten van elkaar. Het gaat concreet om KV Kortrijk, Racing Genk, Antwerp, Standard, STVV en Waasland-Beveren. De nummers elf en twaalf, Zulte Waregem en KV Oostende, spelen niet meer mee.